Wednesday, April 18, 2012

Egzersiz

Bugün 20 dakika karın için egzersiz yaptım. Çok kasmadım ama. Karın hareketleri benim için zor yaaaa :) Saatlerce yürüsem, koşsam, yüzsem, squat hareketi yapsam gıkım çıkmaz ama karın hareketi yapınca :) benim için ölüm. İlginç değil mi?



Vakti zamanında netten indirdiğim yığınla video var. Onlarla birlikte yapınca daha iyi yapıyorum. Kendi başıma yapınca hep aynı hareketleri yaptığımı farkettim. Pilatesteki o meşhur hundred hareketi çok çoookkk çookkk çalıştırıyor karın kaslarını. Bir haftada bile acayip etkisi oluyor. Youtubedan, elimdeki bu videolardan sırayla yapacağım. Bir rutin oluşturmak istemiyorum.



Spor öncesi yapmasam keşke diyorum sonrasında iyi ki yapmışım :) Zorlayarak kendimi gaza getiriyorum. İyi ki yapıyorum.


Ordan burdan pörtleyen yağlarım azaldı. Nasıl yaşıyormuşum bunlarla. Ve zavallı kocacım kızmayım, üzülmeyim diye sesini çıkarmıyormuş ya en çok ona üzüldüm. Senin için vereceğim bu kiloları şeker ;)

Ve egzersiz sonunda neyi unutmuyoruz???
Tabi ki esneme hareketlerini yapmayı ;)


2 comments:

  1. Ay ne güzel kocacığın sana hiç bir şey söylememiş ve sen şuan onun için yapıyorsun :) Ben de diyetteyim haftaya böyle bir yazı paylaşacağım :) Hadi yarış yapalı ;)

    http://trendsum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Yapalım ancak ben hızlı veremiyorum :)))) Ama motive edici olur. Tatilden sonra başlasak? Çünkü yarın Eskişehir'e gidiyorum. Pazar da evde değilim pazartesi bir düğün var :)))) Daha fazla dikkat ederim yediklerime :)

    ReplyDelete