Monday, February 6, 2012

Seyir Evresi 22.Gün (PP)


Sabah : Haşlanmış yumurta
Ara : Lor peyniri
Öğle : Haşlanmış tavuk
Ara : Balık
Spordan sonra : Küçük kutuda yoğurt (2 kaşık yulaf kepeği ile)
Akşam : Fırında tavuk

Acıktığımda kaşar gibi ürünler tüketmeye çalışıyorum. Kilo vermem oldukça yavaşladığı için artık spora başlamalıyım dedim kendi kendime :) Bugün spora başladım. 15 dakika eliptik bisiklete bindim. Biraz da esneme hareketleri yaptım. Sporu hergün yapmayacağım. Bu şekilde bir kaç gün yaparım. Etkisini görmezsem süreyi artırırım. Umarım düşündüğüm gibi olur.

5 comments:

  1. hayatim merhaba. diyetinde kolay gelsin sana.ogrenmek istiyorum sakincasi yoksa kac kilo verdin bu ana kadar.benim de buyuk problemim var da kilolarimla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim. Şimdiye kadar 4 kg verdim(27 günde). Aslında 5 veya 6 kg da olurdu sanırım. Ancak arada sırada kaçamak yaptım. Bu diyet kaçamakları affetmiyor maalesef :( Bu diyeti doktor kontrolünde yapmıyorum. Belki sağlık sorunlarına yol açabilir. O nedenle uyarma ihtiyacı hissediyorum :)

      Delete
    2. tesekkur ederim canim cevap icin hascakal.

      Delete
  2. Ben de sıkı bir diyete ve spora başladım yakın zamanda böyle bir yazı dizisini blogumda yayınlayacağım inş... Azmini takdir ediyorum :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogda yayınlamak benim için çok iyi oldu. Motive oluyorum. Yazılarını okuyarak kendime uyarlayacağım bir şeyler bulurum büyük ihtimalle ;) Kolay gelsin.

      Delete