Sunday, February 17, 2013

Spor, Diyet, Kilo


Bir süredir kilo vermeye çalışıyorum. Ama lafta kalıyor çoğu zaman. Spor yapsam yememe dikkat edemiyorum. Yememe dikkat etsem spor yapamıyorum. Bir düzene oturtamadım.

Diyette vücudunuzun sarkmaması için dikkat etmeniz gerekenler

Bu yüzden düzenli olarak spor yapıp, belli bir kiloya düşmek isteyenler varsa birlikte bir şeyler yapabiliriz diye düşündüm. Örneğin haftanın her günü ne yediklerimiz paylaşıp ne kadar spor yaptığımızı yazabiliriz. Bir ayın sonunda da ne kadar kilo verdiğimizi belirleyebiliriz. Kilo vermek için bir ay yeterli değil tabi ki. Ama en azından bu sürede birbirimize destek olabiliriz. İsteyen olursa sadece benim yazdığım yazıların altına yorum bırakmanız yeterli olur. Belli olmaz belki gaza gelir devam ederiz hep birlikte ;) Umarım beni yalnız bırakmazsınız bu yolda. Öptüms şekerler...

Challenge başlasın :)

4 comments:

  1. challenge accepted! :)

    ben de aynı durumdayım.spora para verdiğim için seve seve(!) gidiyorum ama diyet olayı maalesef beni çok zorluyor.öneri denemeye değer.
    yarın mı başlıyoruz?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Katılmana sevindim :) Evet bugün başlıyorum. 18 Mart' a kadar devam edeceğim. Hadi bakalım istediğimizi elde ederiz inşallah ;)

      Delete
  2. fakat kumanda panelinde ayarlarda yorumlar için kelime doğrulamayı kaldırırsan çok sevinirim kendi adıma.yorum bırakmayı oldukça güçleştiriyor:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bir zamanlar eklemişim. Sorun olduğunu farketmemişim. Hemen kaldırdım ;)

      Delete